Pratite nas:

Kontaktni regulator rasta zaperaka duvana.

Aktivna materija: Decil-alkohol 680 g/l

Formulacija: Koncentrat za emulziju (EC)

Pakovanje: 1 l i 20 l

Opis

 • PRIMENA
 • KARAKTERISTIKE
 • GDE KUPITI?

Usevi

Duvan

Duvan

 • Kao regulator rasta zaperaka duvana u koncentraciji 4-6% (400-600 ml/10 l vode) uz utrošak vode 500-600 l/ha (5-6 l/100 m²).
 • Vreme primene: odmah po zalamanju cvasti, najkasnije u roku od tri dana, a da zaperci nisu veći od 1-3 cm. Tretiranje se obavlja dva puta u intervalu 7-10 dana. Najbolje je obaviti ujutru, posle sušenja rose i dok je lisna masa najviše otvorena.
 • Način primene: primena može biti ručna, sipanjem ili specijalno prilagođenim prskalicama sa niskim radnim pritiskom (toperi) kako bi kapi bile što krupnije i kako bi sredstvo moglo da se sliva niz stablo duvana.

Mogućnost mešanja

Royaltac® se ne sme primenjivati sa drugim pesticidima.

Royaltac® je efikasan u sprečavanju rasta zaperaka duvana, što rezultira znatnim povećanjem prinosa i kvaliteta duvana. Primenjuje se u širokolisnim vrstama duvana tipa virdžinija i berlej. Preparat se ne sme primenjivati na bolesnim i oštećenim biljkama.

Način delovanja

Royaltac® ima nespecifično delovanje u sprečavanju razvoja zaperaka duvana. Tretirani zaperci se suše veoma brzo (u roku od nekoliko minuta), a biljka sa listovima ostaje potpuno zdrava i normalno se razvija.

Naše proizvode možete kupiti na nekom od mnogobrojnih maloprodajnih mesta širom Srbije. Detaljnu listu i Vama najbliže prodajno mesto možete pronaći na sledećem linku.

  https://www.kluba.rs/wp-content/uploads/2021/04/logo_kluba_white-300x200.png
  https://www.kluba.rs/wp-content/uploads/2021/04/logo_kluba_white-300x200.png

  Pratite naše aktivnosti:

  Adresa

  Stopićeva 8,
  11070 Novi Beograd

  Radno vreme

  Ponedeljak- Petak: 08 do 16h
  Subota-Nedelja: online

  Pišite nam

  office@kluba.rs

  Kontakt

  Telefon: 011/4024-980

  © 2023 Klub A. All rights reserved. Izrada web sajta: Konncept.net