Pratite nas:

Fungicid sa preventivnim i kurativnim delovanjem.

Aktivna materija: Tiofanat-metil 175 g/l + difenokonazol 125 g/l

Formulacija: Koncentrovana suspenzija (SC)

Pakovanje: 250 ml i 1 l

Opis

 • PRIMENA
 • KARAKTERISTIKE
 • GDE KUPITI?

Usevi

Pšenica i ječam

 • Količina primene: za suzbijanje prouzrokovača pepelnice (Erysiphe graminis), rđe (Puccinia spp.), sive pegavosti lista i klasa pšenice (Septoria tritici, Septoria nodorum) i paleži klasa (Fusarium spp.), u količini od 1,5 l/ha.
 • Vreme primene: za suzbijanje prouzrokovača pepelnice, rđe i sive pegavosti lista primenjuje se po pojavi prvih simptoma, a za suzbijanje prouzrokovača truleži klasa primenjuje se preventivno, u vreme klasanja i početka cvetanja (59-61 BBCH skale).

Preparat se u toku godine može primeniti dva puta na istoj površini.

Mogućnost mešanja

Duofen plus se može mešati sa triazolima i jedinjenjima istog mehanizma delovanja. Ne mešati sa preparatima na bazi bakra.

Duofen plus je fungicid sa preventivnim i kurativnim delovanjem za suzbijanje prouzrokovača pepelnice, rđe, sive pegavosti lista i klasa pšenice i paleži klasa pšenice.

Duofen plus je kombinacija dve aktivne materije sa dva mehanizma delovanja: tiofanat-metil, koji inhibira deobu ćelija, i difenokonazol, koji inhibira sintezu ergosterola koji imaju sve gljive, što mu daje osobine fungicida širokog spektra delovanja. Iz ovih razloga, preparat se, pored pšenice, može koristiti na velikom broju useva, a posebno kod povrća za suzbijanje Fusarium spp., ali i mnogih drugih bolesti koje se javljaju u toku proizvodnje.

Naše proizvode možete kupiti na nekom od mnogobrojnih maloprodajnih mesta širom Srbije. Detaljnu listu i Vama najbliže prodajno mesto možete pronaći na sledećem linku.

  https://www.kluba.rs/wp-content/uploads/2021/04/logo_kluba_white-300x200.png
  https://www.kluba.rs/wp-content/uploads/2021/04/logo_kluba_white-300x200.png

  Pratite naše aktivnosti:

  Adresa

  Stopićeva 8,
  11070 Novi Beograd

  Radno vreme

  Ponedeljak- Petak: 08 do 16h
  Subota-Nedelja: online

  Pišite nam

  office@kluba.rs

  Kontakt

  Telefon: 011/4024-980

  © 2023 Klub A. All rights reserved. Izrada web sajta: Konncept.net