Velike pogodnosti za poljoprivrednike: Popusti na sezonske proizvode u svim apotekama Kluba A!

Potrošači agro proizvoda, dobili su nove mogućnosti kroz partnerstvo Kluba A i Super Kartice,  sa idejom da se poljoprivrednicima pomogne u otežanim uslovima rada.  Ova fuzija ponuda dve kompanije omogućuje niz pogodnosti prilikom kupovine agro proizvoda u poljoprivrednim apotekama Kluba A.

Pokazivanjem kartice prodavcu, pri kupovini određenih proizvoda, koji će kompjuterskom autorizacijom to odobriti, poljoprivrednicma će biti omogućeni popusti  na maloprodajne cene sezonskih artikala.

Drugim rečima, time što su vlasnici Super Kartice i aktivno ostvaruju svoje pogodnosti kupovinom sezonski usklađenih proizvoda u poljoprivrednim apotekama Klub-a A, poljoprivrednici postaju i deo sistema kompanije Super Kartica, pa će im ubuduće biti ponuđene pogodnosti i za druge proizvode poput goriva, osiguranja i kreditiranja.

Ovaj način kupovine predstavlja novinu u poljoprivredi, ali predstavlja i način na koji proizvođači mogu da uštede novac u globalnoj krizi i teškim uslovima plasmana svojih proizvoda.

 

 

Paragraph
Media
Remote video URL